3 sene önce
3 sene önce

En İyi Arkadaşlık Uygulamasına Davetlisiniz

Wossu diğer arkadaşlık uygulamalarına benzemez. Yalnızca sıradan bir sosyal medya uygulaması da değil. Wossu seninle aynı ilgi alanlarına sahip insanlarla tanışmanı sağlar ve ruh eşini bulmana yardımcı olur. Yeni arkadaşlıklar, aşk, evlilik arıyorsan veya sadece buluşup sohbet etmek istiyorsan Wossu seni doğru kişiyle eşleştirecektir.

Bugüne kadar milyonlarca eşleşme sağlayan Wossu ᵉᵘ, Avrupa Birliği ülkeleri, Rusya, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri’nde yeni insanlarla tanışmak isteyenler için hazırlanan ücretsiz arkadaşlık uygulaması. Bizi, yeni insanlarla tanışmanı sağlayan o çok güvendiğin arkadaşın gibi düşünebilirsin. Nereye gidersen git, biz hep yanındayız. Buraya yeni insanlarla tanışmak, sosyal çevreni genişletmek, seyahat ettiğin yerlerde yaşayan insanlarla buluşmak veya hayatı dolu dolu yaşamak için geldiysen, doğru yerdesin. Kaç flört uygulaması bunu yapabilir ki?

Wossu – En iyi arkadaşlık uygulaması:

Eşleş. Sohbet et. Buluş. Wossu’yu kullanmak son derece eğlenceli ve çok kolay: Birini beğenmek için Sağa Kaydırma özelliğini, pas geçmek için Sola Kaydırma özelliğini kullan. Beğendiğin biri de seni beğenirse, eşleştiniz demektir! Kurduğumuz sistem sayesinde, sadece her iki taraf da birbirini beğenirse eşleşme gerçekleşir. Stres yok. Reddedilme korkusu yok. İlgini çeken profilleri incele, eşleşmelerinle çevrimiçi sohbet et ve sonra da telefonunu bir kenara bırakıp gerçek dünyada onlarla buluşarak yepyeni bir deneyim yaşa.

Hadi başlayalım. Arkadaşlık uygulaması indir ve yeni insanlarla tanışmaya başla. Unutma, eğer kararsız kalırsan beğenmek için sağa kaydır. Bu konuda bize güven. Ne kadar seçeneğin olursa, hayat o kadar tatlı olur.

Dünyanın en büyük ve en hareketli bekâr topluluğunu kurmak için çabalıyoruz. Utangaç olma, hemen kullanmaya başla. Yeni insanlarla tanışmak, sizin gibi insanlardan oluşan topluluklara katılmak, eşleşmek ve harika bir topluluğun parçası olmak için sağa kaydırın !.

Şimdi Playstore’den ücretsiz arkadaşlık uygulamasını indir

 

Paylaşın

Tüm hakları saklıdır. Türkçe random name generator hizmetinizde...